Garagepoorten

Residentiële sectionaalpoorten

Een wereld van kwaliteit, comfort en veiligheid gaat open!

De sectionaalpoorten van Profel vormen een meerwaarde voor elke woning. Niet alleen gaan ze een leven lang mee, ze bieden eveneens een maximum aan comfort, gebruiksgemak en veiligheid.

Elke woning is uniek en ademt een eigen sfeer uit. Een garagepoort is - met zijn relatief grote oppervlakte - niet zelden een vrij dominant en dus bepalend element in de voorgevel van een woning. De juiste garagepoort kan de uitstraling van een woning een stuk krachtiger maken, maar bij een verkeerde esthetische keuze kan een garagepoort het geheel ook verstoren. Goede smaak en dito advies zijn hier dus onontbeerlijk! Om voor elke woning zowel functioneel als esthetisch de perfecte sectionaalpoort aan te kunnen aanbieden, heeft Profel een breed gamma aan panelen in tal van uitvoeringen en kleuren. 

Download hier onze folder.

Rainure

Het Rainure-model is voorzien van horizontale groeven. Het resultaat is een elegante poort die elke woning meer uitstraling zal geven. 

Microline

De verfijnde afwerking is de grote troef van het model Micro-Line. Het ultrafijne lijnenspel maakt van uw garage en woning echte blikvangers. 

Centro

Centro-poorten vallen op door hun centrale groef in het midden van elk paneel. Het resultaat is een opval- lend maar smaakvol dessin dat makkelijk combineert. 

Estanto

Dankzij de verticale groeven is de Estanto-poort een favoriete keuze, zeker voor landelijke woningen. Die krijgen dankzij Estanto meteen een residentieel karakter.

Geinteresseerd?

Contacteer ons