Veranda's

Veranda's

Betrek de natuur rond om uw huis in de vormgeving van uw leefruimte. Verruim uw woonruimte, door de overgangszones van het huis naar de tuin van glas te maken. U zult versteld staan: uw wintertuin zal snel het trefpunt van de hele familie worden. De glasheldere, van licht overgoten ruimte wekt een glansvolle flair op met een uniek woon- en welzijngevoel midden in de natuur.

Juist in de koelere jaargetijden is elk zonnestraaltje welkom. Door het speciale glas verwarmt de wintertuin in deze tijd door de zoninval op. Warmte dringt door ramen en deuren verder door tot in de hele woonruimte. Het hoogwaardige materiaal aluminium kan op tegen alle weersomstandigheden en vervult alle aanspraken in de wintertuin-bouw. Een mogelijke warmte stuw in de zomer laat zich eenvoudig vermijden door een combinatie van zonwering en ventilatie systemen.

Ofwel als glazen aanbouw, in het gebouw geïntegreerd, of als vrijstaande koepel – in de fabricage van hoogwaardige wintertuinen van glas en aluminium zijn wij specialisten. Uw persoonlijke wensen zijn bij het design geen grenzen gezet. In onze showroom-wintertuinen leggen wij u graag uit wat de mogelijk-heden zijn binnen alle bouwstijlen, beglazing, zonwering- en ventilatiesystemen. Met hulp van onze experts zult u er heel snel in slagen een volledig beeld te krijgen van de veelvuldige mogelijkheden. Wij bieden geen standaard oplossing, maar individueel
maatwerk – afgestemd op uw woonstijl.

Met een wintertuin heeft de natuur bij u twaalf maanden lang seizoen. Heb vreugde aan de luxe, ook koele avonden “in de natuur” door te brengen. Natuuren zonvrienden kunnen met een verwarmde glasaanbouw de droom verwezelijken en zich in de trieste en koude jaargetijden met bloemen en planten omgeven. Geniet van een oase van rust onder een beschermend glasdak, zelf in de diepste winter – met een ongestoorde blik op het witte kleed der natuur.

Geinteresseerd?

contacteer ons