Zonneweringen

Zonneweringen

Wilms is thuis op alle markten wat zonwering betreft. Zowel screens, zonnetenten als verandazonwering worden op maat geassembleerd. Met de ontwikkeling van de ZIPX95®, een windvast screen, werd een nieuwe standaard gezet.

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.

De Rolvent®

De Rolvent® is uniek op de markt, de enige geïsoleerde opbouwkast met een gegarandeerde, constante en gecontroleerde luchtdoorvoer: de kast moet niet extra uitgevuld worden. Op deze manier verlaagt u eenvoudig en voordelig het energieprestatiepeil van uw woning en bekomt u een gunstiger E-certificaat!

ZIPX95®

ZIPX95® is een windvast screen. Op een zonnige maar winderige dag heb je toch geen last van onaangename warmte en storende lichtinval. Dankzij het speciale geleidingssyteem, met rits aan de zijkanten van het doek, kan u van uw screen genieten wanneer u dat wil, het risico op stukscheurende doeken behoort tot het verleden, en u heeft ook niet langer last van hinderlijke geluiden. Tot 4.000 mm breed en tot 3.000 mm hoog.

Screens

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Er is een enorme waaier aan doeksoorten en kleuren. Het zicht naar buiten toe blijft gegarandeerd maar storende lichtstralen worden geweerd.

Zonnetenten

Met de zonneschermen van Wilms kan u ook op warme dagen van uw terras gebruikmaken. De zonnetenten van Wilms zijn top ! U hebt de keuze uit verschillende modellen, kleuren en doeken; zo kunt u het zonnescherm perfect in elke bouwstijl integreren. Van halfopen tot volledig gesloten cassetteschermen, Wilms heeft ze in haar gamma. Verhoog uw comfort en kies voor een geautomatiseerd systeem. Zorg zo voor een optimale werking.

Verandazonnewering

Wilms heeft de ideale oplossing voor u en uw veranda! Daglicht is gezond. Daarom ook dat steeds meer mensen kiezen voor een veranda of lichtstraat. Alleen stellen ze vast dat het er in de zomer bloedheet kan worden. Dit kan u vermijden met de verandazonwering van Wilms, de lichtinval blijft gegarandeerd, de hitte blijft buiten. In één deel of gekoppeld, met of zonder knik, er zijn verschillende opties.

Terrasoverkapping

De Lavanza terrasoverkapping brengt schaduw en afkoeling op uw terras. Deze overkapping kan je zowel bij zonnig weer als bij regen gebruiken. De constructie straalt een zekere waardigheid uit waardoor zowel eigenaar als bezoeker zich heel comfortabel zullen voelen.

 

Interesse?

Contacteer ons